Nu är det verkligen sommar
UNDERBART! är på landet och har suttit ute och ätit frukost helt ljuvligt VARMT.
Trots att jag satt ute i naturen och åt frukost hade jag en blomma på min frukost bricka:

Blommorna är verkligen Guds leende på jorden.
Mina frukostar består av levande föda och det betyder att inget har varit upphettat mer än 40 grader så all näring behålls.
Jag äter groddad bovete jättegott, äpple, nektarin, linfö, solrosfrön, färsk råriven ingefära, kanel och cashewnutmjölk.
Före dricker jag 5dl ljummet vatten och sedan efteråt grönt te, gärna med en halvtimmes mellanrum men det är ju inte alltid det går.
Jag har haft några fantastiska golfdagar och då menar jag vädret..... Golfen har inte gått så där jättebra men jag slipar på den, så snart så.......
Idag har jag varit riktigt duktig och klippt gräsmattan och tömt utedasset, det är ju göromål som jag drar på i det längsta men nu är det gjort.
I går invigde jag ute duschen DÖDENS DÖD, det är min söta brors son Oskar som döpte den till det när han förr om åren bodde hos sin faster på sommrarna och var tvungen att duscha ute.
Ja det är en härlig tid nu och även om min semester är slut har jag mycket ledigt och kan njuta.
Trots att jag satt ute i naturen och åt frukost hade jag en blomma på min frukost bricka:

Blommorna är verkligen Guds leende på jorden.
Mina frukostar består av levande föda och det betyder att inget har varit upphettat mer än 40 grader så all näring behålls.
Jag äter groddad bovete jättegott, äpple, nektarin, linfö, solrosfrön, färsk råriven ingefära, kanel och cashewnutmjölk.
Före dricker jag 5dl ljummet vatten och sedan efteråt grönt te, gärna med en halvtimmes mellanrum men det är ju inte alltid det går.
Jag har haft några fantastiska golfdagar och då menar jag vädret..... Golfen har inte gått så där jättebra men jag slipar på den, så snart så.......
Idag har jag varit riktigt duktig och klippt gräsmattan och tömt utedasset, det är ju göromål som jag drar på i det längsta men nu är det gjort.
I går invigde jag ute duschen DÖDENS DÖD, det är min söta brors son Oskar som döpte den till det när han förr om åren bodde hos sin faster på sommrarna och var tvungen att duscha ute.
Ja det är en härlig tid nu och även om min semester är slut har jag mycket ledigt och kan njuta.
Dagen för midsommar
Den här dagen brukar vara den mest hektiska för mig på hela året, jag har alltid ett stort midsommar kalas på landet.
I år är det annorlunda, jag flyger Palma imorgon så det blir inget kalas i år, känns lite konstigt men ändå helt ok.
Igår arbetade jag hela dagen på lÓccitane på Hamngatan 11 vid Norrmalmstorg.
Det är sååååå kul att vara i den shoppen, en hel del utlänska kunder kommer in och jag fick tala franska igår och bara det gör mig glad.
Gå gärna in på deras webb sida www.loccitane.se där finns också en shop om man vill handla på nätet.
Hottast nu är deras Pion serie helt LJUVLIG ett måste inför sommarens alla stunder.
I tisdags hade jag en härlig grupp på Enlightenment Qi-Gong :

Anita Susanne Ewa
Naturligtvis klarade dom examen i slutet av dagen och lunchen avnjöts som vanligt på Organic Green.
En TOPP dag VARMT TACK för den.
Nu ska jag fixa lite med uniformen, putsa skorna och se till att alla grejor är på plats.
Jag har ju haft semester i 5 veckor och inte tänkt på flyget alls.
Hoppas ni nu får en härlig midsommar med sill och snaps blommor och en vacker majstång.
I år är det annorlunda, jag flyger Palma imorgon så det blir inget kalas i år, känns lite konstigt men ändå helt ok.
Igår arbetade jag hela dagen på lÓccitane på Hamngatan 11 vid Norrmalmstorg.
Det är sååååå kul att vara i den shoppen, en hel del utlänska kunder kommer in och jag fick tala franska igår och bara det gör mig glad.
Gå gärna in på deras webb sida www.loccitane.se där finns också en shop om man vill handla på nätet.
Hottast nu är deras Pion serie helt LJUVLIG ett måste inför sommarens alla stunder.
I tisdags hade jag en härlig grupp på Enlightenment Qi-Gong :

Anita Susanne Ewa
Naturligtvis klarade dom examen i slutet av dagen och lunchen avnjöts som vanligt på Organic Green.
En TOPP dag VARMT TACK för den.
Nu ska jag fixa lite med uniformen, putsa skorna och se till att alla grejor är på plats.
Jag har ju haft semester i 5 veckor och inte tänkt på flyget alls.
Hoppas ni nu får en härlig midsommar med sill och snaps blommor och en vacker majstång.
19 juni en dag att minnas
Ja så har dom gift sig vår kronprinsessa och prins Daniel H U R R A!
Jag vaknade upp på landet till en härlig morgon, solen sken och jag hade sovit som en prinsessa.
På frukost menyn denna morgon stod bovetegroddar med färsk annanas, jordgubbar, äpple och råriven ingefära.
Cashewnut mjölk, kanel och russin. Det är smaskens även om det kanske låter lite konstisgt.
Min Rejuvelac dryck var också klar, det tar fem dagar att göra denna från vete.
På min frukostbricka fanns det naturligtvis färska blommor.

Jag har spelat mycket golf nu när jag varit på landet, nu senast idag spelade jag med två killar och gick från gult.
Det var fullständigt katastrof och skramlade inte i poängpotten må jag säga. Dom andra dagarna har varit sisådär.
Jag ligger ju i hårdträning för jag ska ner till Falkenberg och spela i början på juli och då gäller det att vara på TOPP........
I moron har vi enlightenment Qi-Gong på InMo med Andrew Fretwell som är i sta´n det ska bli så kul.
Han gjorde TV i torsdags som ni kan se den 27 juni i söndagsmorgon på 4:an

Gå gärna in på hans hemsida www.enlight-qigong.org och läs mer.
Andrew bor hos mig när han är här och jag har flyttat ner på kontoret, men det är ok när det är för så få dagar.
Snart är min semester slut, tänk vad det har gått fort, jag börjar flyga på midsommarafton.
Nu ska jag fixa lite kompendier till imorgon. So long tjing tjong.........
Jag vaknade upp på landet till en härlig morgon, solen sken och jag hade sovit som en prinsessa.
På frukost menyn denna morgon stod bovetegroddar med färsk annanas, jordgubbar, äpple och råriven ingefära.
Cashewnut mjölk, kanel och russin. Det är smaskens även om det kanske låter lite konstisgt.
Min Rejuvelac dryck var också klar, det tar fem dagar att göra denna från vete.
På min frukostbricka fanns det naturligtvis färska blommor.

Jag har spelat mycket golf nu när jag varit på landet, nu senast idag spelade jag med två killar och gick från gult.
Det var fullständigt katastrof och skramlade inte i poängpotten må jag säga. Dom andra dagarna har varit sisådär.
Jag ligger ju i hårdträning för jag ska ner till Falkenberg och spela i början på juli och då gäller det att vara på TOPP........
I moron har vi enlightenment Qi-Gong på InMo med Andrew Fretwell som är i sta´n det ska bli så kul.
Han gjorde TV i torsdags som ni kan se den 27 juni i söndagsmorgon på 4:an

Gå gärna in på hans hemsida www.enlight-qigong.org och läs mer.
Andrew bor hos mig när han är här och jag har flyttat ner på kontoret, men det är ok när det är för så få dagar.
Snart är min semester slut, tänk vad det har gått fort, jag börjar flyga på midsommarafton.
Nu ska jag fixa lite kompendier till imorgon. So long tjing tjong.........
Måndag igen hur är det möjligt.........
Härlig måndag morgon i sta´n, på programmet idag står STÄDA STÄDA STÄDA och det är inte min starka sida men det måste göras.
Andrew Fretwell www.enlight-qigong.org kommer till Stockholm imorgon och ska vara hos mig en vecka med sina behandlingar och då måste det vara rent hus annars kanske dom kommer på besök........ hemska tanke....... Jag menar RENT HUS tanterna......
I går hade vi en toppen kurs i Enlightenment Qi- Gong men tre duktiga elever:

Irmeli Margot Carro
Alla klarade kursen med glans och vi hade en TOPP kul dag tillsammans.
I fredags tog en av mina vänninors son studenten Philip har blivit stora pojken nu:

VARMT GRATTIS PHILIP till studenten och LYCKA TILL!

Elisabeth, Philips mamma höll ett FANTASTISKT tal, du är verkligen fena på det Elisabeth.
Vi mumsade och åt en härlig buffé och underhölls av älsta sonen Martin:

Många var vi som firade Philip och önskade honom LYCKA i livet nu när allvaret börjar.....
Andrew Fretwell www.enlight-qigong.org kommer till Stockholm imorgon och ska vara hos mig en vecka med sina behandlingar och då måste det vara rent hus annars kanske dom kommer på besök........ hemska tanke....... Jag menar RENT HUS tanterna......
I går hade vi en toppen kurs i Enlightenment Qi- Gong men tre duktiga elever:

Irmeli Margot Carro
Alla klarade kursen med glans och vi hade en TOPP kul dag tillsammans.
I fredags tog en av mina vänninors son studenten Philip har blivit stora pojken nu:

VARMT GRATTIS PHILIP till studenten och LYCKA TILL!

Elisabeth, Philips mamma höll ett FANTASTISKT tal, du är verkligen fena på det Elisabeth.
Vi mumsade och åt en härlig buffé och underhölls av älsta sonen Martin:

Många var vi som firade Philip och önskade honom LYCKA i livet nu när allvaret börjar.....
Regnet smattrar mot min ruta
JA, jag tycker faktiskt att det är skönt med ett stilla sommar regn och det luktar sååååå gott.
Man blir alldeles lugn innombords när det regnar och då får jag mycket gjort innomhus. STÄDA står överst på listan idag men också fix med alla mina groddar. Det var det jag började med i morse, att hälla upp min dryck Rejuvelac som jag gjort av groddat vete och honung, en underbar dryck som gör så mycket gott.
Jag groddar också alfalfa och munggroddar det är så näringsrikt, vem vet kanske övergår jag helt i levande föda framöver.
Men än så länge är jag blandkostare, grillade för första gången i år, i går och det var UNDERBART gott KYCKLING CARAMBA mycket chilli.
Jag har golfat mycket dom senaste dagarna och slipar på slagen och svingen, det går framåt. Igår gick jag på handicap och dagen innan slog jag bollen bra och det känns bra.

Una och Christina, mina söta golfkamrater, spelade jag med häromdagen. VARMT TACK för en mysig dag.

Faiway på nian och klubbdirektörens bostad i fonden, vi har verkligen en TOPP bana Örbyhus GK.
Man blir alldeles lugn innombords när det regnar och då får jag mycket gjort innomhus. STÄDA står överst på listan idag men också fix med alla mina groddar. Det var det jag började med i morse, att hälla upp min dryck Rejuvelac som jag gjort av groddat vete och honung, en underbar dryck som gör så mycket gott.
Jag groddar också alfalfa och munggroddar det är så näringsrikt, vem vet kanske övergår jag helt i levande föda framöver.
Men än så länge är jag blandkostare, grillade för första gången i år, i går och det var UNDERBART gott KYCKLING CARAMBA mycket chilli.
Jag har golfat mycket dom senaste dagarna och slipar på slagen och svingen, det går framåt. Igår gick jag på handicap och dagen innan slog jag bollen bra och det känns bra.

Una och Christina, mina söta golfkamrater, spelade jag med häromdagen. VARMT TACK för en mysig dag.

Faiway på nian och klubbdirektörens bostad i fonden, vi har verkligen en TOPP bana Örbyhus GK.
Solen lyser och jag är på väg till golfbanan
Vilken härlig morgon, jag öppnar min torpardörr och solen lyser och jag möts av naturens alla dofter.
Kan man ha det bättre?
Jag har ätit en god och näringsrik frukost à la Living Food konceptet med:
- groddad naken havre
- groddad bovete
- cashewnut mjölk
- blötlagda fikon, dadlar och russin
- blötlagda linfrön och solrosfrön
- råriven ingefära
- jordgubbar
- nektarin
- mandarin
- banan
FANTASTISKT gott och så NÄRINGSRIKT
Så nu är jag fit för en golfrunda med min söta kompis Una, vi ska gå 9 hål och sedan äta lunch på klubben.
Igår hade jag Enlightenment Qi-Gong kurs och det blev en TOPP kurs med två duktiga elever som klarade detta med glans:

Maria och Carina
Efter kursen gick vi ner i min lilla lokal och njöt av massage fåtöljen den är helt UNDERBAR.
Lunchen åt vi på Organic Green alltid lika gott och fullt med vitaminer.
Pernilla min vän och kollega och jag filar på vårt koncept och nu börjar det ta form:
Man checkar in och njuter av Raw food/ Living food och Enlightenment Qi-Gong en hälsovecka någonstans och varför inte en resa till Toscana............
Ja vi får se vart vi hamnar, men nu är vi på gång.
Nästa vecka kommer Andrew och TV4 ska göra ett repotage på honom, JÄTTE SPÄNNANDE.
Återkommer om när det ska sändas men förmodligen den 27 juni i söndagsmorgon.
Kan man ha det bättre?
Jag har ätit en god och näringsrik frukost à la Living Food konceptet med:
- groddad naken havre
- groddad bovete
- cashewnut mjölk
- blötlagda fikon, dadlar och russin
- blötlagda linfrön och solrosfrön
- råriven ingefära
- jordgubbar
- nektarin
- mandarin
- banan
FANTASTISKT gott och så NÄRINGSRIKT
Så nu är jag fit för en golfrunda med min söta kompis Una, vi ska gå 9 hål och sedan äta lunch på klubben.
Igår hade jag Enlightenment Qi-Gong kurs och det blev en TOPP kurs med två duktiga elever som klarade detta med glans:

Maria och Carina
Efter kursen gick vi ner i min lilla lokal och njöt av massage fåtöljen den är helt UNDERBAR.
Lunchen åt vi på Organic Green alltid lika gott och fullt med vitaminer.
Pernilla min vän och kollega och jag filar på vårt koncept och nu börjar det ta form:
Man checkar in och njuter av Raw food/ Living food och Enlightenment Qi-Gong en hälsovecka någonstans och varför inte en resa till Toscana............
Ja vi får se vart vi hamnar, men nu är vi på gång.
Nästa vecka kommer Andrew och TV4 ska göra ett repotage på honom, JÄTTE SPÄNNANDE.
Återkommer om när det ska sändas men förmodligen den 27 juni i söndagsmorgon.
Måndag hello I like you..........
Ja , tänk jag gillar verkligen måndagar en hel vecka framför sig och en hel vecka bakom sig där det hänt så mycket.
Jag har haft 2 st Enlightenment Qi-Gong kurser som blev väldigt lyckade.
Kurserna är på tisdagar och söndagar så boka en plats [email protected]
I tisdags tog vi vår lunch på Restaurang Organic Green, TOPP god mat:

Här satt vi och mumsade och njöt verkligen av denna goda mat gjord på ekologiska grönsaker.
En vecka nere i Värmland på Living Food Institute har satt sina spår, nu till frukost äter jag bara groddade råvaror så kroppen lättare tar upp alla vitaminer och mineraler och matsmältningen är bättre eftersom det finns mer aktiva enzymer som hjälper till som annars försvinner när man hettar upp maten mer än 40 grader.
Exempel på frukost:
Groddad naken havre, blåbär, hallon, rivet äpple, blötlagda linfrön och solrosfrön, cashewmjölk, riven ingefära, kanel. Det är såååååå gott!
Jag håller mig än så länge till frukosten med levande föda men med tanke hur näringsrikt det är inkluderas nog snart även lunchen in.......
I onsdags åkte jag ut på landet och har haft tre sköna lata dagar där med mycket golf och lite trädgårdsarbete.
Det är en härlig tid nu med underbara dofter och då framför allt Liljekonvalj:

Hela skogen är full av denna härliga blomma.
Så igår var det dags för kurs igen i Enlightenment Qi-Gong, så kul att det finns ett stort intresse. Alla behöver vi stilla våra sinnen i denna hektiska tid vi lever i.
Det var mina chefer från flyget som var här, Lena och Hilde, jätteduktiga elever som snabbt lärde sig alla rörelser.
Vi hade en mysig dag tillsammans VARMT TACK för den.
Jag har haft 2 st Enlightenment Qi-Gong kurser som blev väldigt lyckade.
Kurserna är på tisdagar och söndagar så boka en plats [email protected]
I tisdags tog vi vår lunch på Restaurang Organic Green, TOPP god mat:

Här satt vi och mumsade och njöt verkligen av denna goda mat gjord på ekologiska grönsaker.
En vecka nere i Värmland på Living Food Institute har satt sina spår, nu till frukost äter jag bara groddade råvaror så kroppen lättare tar upp alla vitaminer och mineraler och matsmältningen är bättre eftersom det finns mer aktiva enzymer som hjälper till som annars försvinner när man hettar upp maten mer än 40 grader.
Exempel på frukost:
Groddad naken havre, blåbär, hallon, rivet äpple, blötlagda linfrön och solrosfrön, cashewmjölk, riven ingefära, kanel. Det är såååååå gott!
Jag håller mig än så länge till frukosten med levande föda men med tanke hur näringsrikt det är inkluderas nog snart även lunchen in.......
I onsdags åkte jag ut på landet och har haft tre sköna lata dagar där med mycket golf och lite trädgårdsarbete.
Det är en härlig tid nu med underbara dofter och då framför allt Liljekonvalj:

Hela skogen är full av denna härliga blomma.
Så igår var det dags för kurs igen i Enlightenment Qi-Gong, så kul att det finns ett stort intresse. Alla behöver vi stilla våra sinnen i denna hektiska tid vi lever i.
Det var mina chefer från flyget som var här, Lena och Hilde, jätteduktiga elever som snabbt lärde sig alla rörelser.
Vi hade en mysig dag tillsammans VARMT TACK för den.