Solen lyser HURRRAAAA!


Tänk va underbart det är när solen visar sig från sin bästa sida och lysa över oss

HÄRLIGT är det också att vakna upp kl 04.10 och ingen ringer i luren ....... 

Har Stand-By för ev. sjukdom på flyget men alla var pigga och raska så jag fick vara hemma.

Det är som att vinna på lotteri...... en hel dag att boka in Enlightenment Qi-Gong elever, det har verkligen blivit en hipe
att lära sig Enlightenment Qi-Gong, och det förstår jag. Genom denna form blir man mindfull och hjärnan får en möjlighet att återhämta sig, vilket genast visar sig i välbefinnande och ett bättre flow.



Hoppas du blev inspirerad av denna video inspelning

Varmt välkommen att boka din plats på [email protected] och du hittar alla datum på www.nykraft.eu

Efter min dagliga EQG ( förkortningen för enlightenment qi-gong ) åt jag en bra frukost, jag är nog bäst på just frukost och det är ju det viktigaste målet på dagen.

- ekologiskt ägg
- yogurt naturell 2 dl
- 1msk hela linfrön
- 1msk solrosfrön
- 1msk råriven ingefära
- 1 tsk kanel
- blåbär och hallon
- 1/2 äpple
- en stor kanna grönt té

Nu sitter jag med en kopp kaffe med mjölk, en kopp om dagen är helt ok, men försök att hålla dig till en.

Det finns många goda téer att botanisera i bla. Hibiscus som är härligt röd och god.

Ska baka detox bröd idag ett bröd utan mjöl som är jättenyttigt

DETOX BRÖD

 

1 msk fiberhusk (pulveriserad psylliumfröskal)

1 dl vatten

1 ½ dl linfrön

2 dl solroskärnor

2 ½ dl kokos flingor

200 gr mandlar, grovt hackade (alternativt 3 dl skrädmjöl eller havremust)

4 ägg

4 msk olivolja eller kokosolja

1 msk mald kardemumma

1 tsk kanel

1 tsk havssalt

Sätt ugnen på 160 grader. Blanda ner fiberhusken i vatten och låt svälla i 5 minuter. Blanda linfrön, solrosfrön, kokos och mandlar med en mixerstav så att de finfördelas lite. Blanda sedan samman alla ingredienser till en deg som knådas lätt och formas till ett runt bröd på en bakplåt. Låt det bli cirka 3-4 cm högt så att det blir genomgräddat. Låt stå i ugnen i 60 min eller längre, beroende på hur sprött du vill ha brödet. Skär i skivor, till exempel som tårtbitar från mitten och njut brödet varmt med smör på.

 

Recept ur MATBOKEN Sanna Ehdin

MUMS! MUMS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0