Aruba är en ö jag gillar

Efter ca. 11 timmars flight var jag i värmen igen, ARUBA hello! Jag är förtjust i den här ön och framförallt havet och den vita sanden.

Långt borta kändes promenaden till tunnelbanan samma morgon med en tung resväska släpandes efter mig i snömodden.

Vi hade TOPPEN passagerare och en bland dom var Natalie min klasskamrat från kostrådgivarkursen jag gick 2008 i Sverige Hälsans regi, hon skulle ner på semester med sin kille och bla. Kite surfa så häftigt.



Förra gången jag var på Aruba följde jag med vår kapten Uffe Gabrielsson och kollade när han lärde sig Kite surfing.

Jag önskar att jag hade modet och kraften att försöka någon gång, men än så länge passar jag nog bäst på land.

Det var TOPPEN KUL att träffa Natalie igen, lika kul och allert som vanligt med tusen idéer på gång, hon går i skola i Göteborg numera men lovade ( nästan ) att komma upp till Stockholm när vi har en kostrådgivarträff eller till min invigning av lokalen.

Vi hann inte prata så mycket för det var full kareta hela flygningen med först lunch servering och sedan en lättare servering innan landning och däremellan drinksvagnar och taxfreeförsäljning.

Jag jobbade bak i flyget och var ansvarig för kassan som 4 RLX ( vi har alla olika possitioner på en flygning som man väljer under vår briefing för dagen)

Störst ansvar för att arbetet ska flyta har stewarten bak i flyget och denna gång var det Kattis som axlade den rollen och det gjorde hon på ett FANTASTISKT bra sätt. VARMT TACK för det Kattis:



Även om vi hade fullt upp nästan hela tiden hann vi i alla fall äta och sitta ner lite grann.

Jag hade med mig min mat som för dagen:

- Chili con carne, hemmagjord i matlådan som jag ärvt av min moster, jag hade även gjort en sallad på spenat och tomater och fick en avocado av min kollega Pernilla som även hon är mycket noga med sin mat.

Mellanmål blev apelsin, äpple och paranötter + detoxbröd ( utan vetemjöl och socker )

Innan landning åt jag grön paprika och tomat.

Jag var dålig på att dricka vatten på den här flygningen det blev nog bara 5 flaskor totalt 2 1/2 liter, helst ska jag dricka 1/2 liter i timmen för att inte svullna i kroppen så mycket.

Jag drog i mig några kaffekoppar i onödan som inte smakade särskilt gott men det gick av bara farten, ska försöka låta bli dom eftersom kaffet stimulerar det centrala nervsystemet, så är en kopp om dagen att rekommendera.

När vi landat och alla gäster gått av kom den nya besättningen på som skulle flyga hem, brunbrända och snygga, dom hade varit på Aruba i tre dagar och haft det toppenskönt.

Torbjörn tog över min station och jag fick lämna flyget med dom andra till den väntande busstransoprten och vårt hotell Westin.

Väl inne på hotellet svidade jag om i blixt fart och mötte Pernilla nere i lower lobby på 10 min, bråttom hade vi för solen höll på att gå ner och vi ville gå till mitt favis ställe och ta en frozen Marguerita i solnedgången.

Med spänstiga steg gick vi i den vita sanden 40 min och njöt av värmen och känslan av att ha sand mellan tårna.



Väl framme i baren möttes vi av Gustav König ( vår Comersial Director overseas på Thomas Cook Nothern Europe AB ) och hans söta fru, dom bodde på detta hotell och var nere i baren för en drink före maten.

Vips stod våra frozen Margueritas på bordet VARMT TACK Gustav för dom, du är alltid lika gullig mot oss besättningar.

Vi hann precis se solen gå ner, väl värt den 40 min låga promenaden.....



Pernilla och jag tog en taxi hem och jag somnade sött kl 21.00 lokal tid, då hade ni för länge sedan slagit igen era blå ( 02.00 svensk tid ) eller?????

Nu sitter jag här och väntar på att solen ska gå upp så jag får ta mig en joggingtur på beachen och sedan träffa mina kollegor för lite Enlightenment Qi-Gong på stranden.

Turen går vidare idag till Mexico via Miami, vi har pic-up kl 14.00 så jag hinner äta en rejäl frukost nere i hotell matsalen, det ser jag fram emot, magen börjar redan knorra.

See you in MEXICO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0